fbpx
Selecteer een pagina

CONTACT

BAUDEWIJN FOTOGRAFIE

Hora Siccamasingel 139
9721 HD Groningen
06-10614050
info@baudewijn.nl

 

Baudewijn Fotografie
Ebbingedwinger 40
9712 MA Groningen

Over Baudewijn

 

Van klikklak camera op het strand naar professioneel fotograaf

Vroeger toen we op vakantie gingen nam ik al mijn vaders klikklak fototoestel mee. Op dit toestel zaten nog losse flitsblokjes. Het werken met een fototoestel vond ik toen al erg leuk om te doen.  Op de middelbare school was ik elke vrijdag te vinden in het doka van de school waar ik o.a. klasgenoten liet ontstaan in de ontwikkelbak.

Zo heb ik mij het vak deels autodidact aangeleerd. Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd over fotografie. Graag wilde ik dat mijn foto’s werden gezien en niet in een boek in de kast of op een bestandje op de computer bleven staan. Ik wilde dat mensen er iets aan hadden of er van konden genieten. Daarom ben ik in opdracht gaan werken. Dit doe ik voornamelijk voor bedrijven. Mijn motto: bestaande of potentiële klanten blijven langer door krachtige beelden. Dit kan voor een website zijn, maar ook aan de gevel van het bedrijf. Ik vertel de klanten het verhaal van het bedrijf.

Daarnaast kan ik helemaal opgaan in concertfotografie. De artiest precies in een bepaald licht krijgen met een bepaalde blik. En de foto’s maken met mooie muziek in mijn oren! Daar geniet ik van.