door | jul 27, 2016 | Fotografie | 0 Reacties

Een stevige handdruk en een vriendelijke glimlach. We willen graag een goede indruk maken. We willen bij klanten ook een blijvende indruk achterlaten. Deze moet regelmatig gevoed worden. Laat daarom een persoonlijke kerstkaart maken die een positief beeld achterlaat. Klanten blijven weten u bent en waar uw bedrijf voor staat.

_MG_1149 (3) Fotograaf Baudewijn Fotografie_Hoge resolutie

Baudewijn Fotografie zorgt voor een vrolijke foto van uw team en/of uw onderneming. Hiervoor neem ik een aantal kerstattributen mee.
Wacht niet te lang, voor u het weet is het zover!
Vanaf € 90,– heeft u een prachtige foto voor op de kerstkaart. Daarnaast kan ik tegen meerprijs voor u de kerstkaart compleet maken (lay-out, tekst, foto, professionele druk en enveloppen).
Heeft u belangstelling, of wilt u meer weten, neem dan contact op met Baudewijn Neumann.  Mail naar [email protected] of bel op nummer 06-10614050.

Voor meer informatie over mijn werk kijkt u op www.baudewijn.nl waar u u mensen ziet die trots zijn op hun werk. De Gemeente Groningen en Qlic in Borger krijgen een sympathiek gezicht. De sieraden van Juwelier Repko stralen op de foto. Dit zijn een paar voorbeelden van bedrijven waar ik in opdracht voor werk. Ik maak graag kennis met u om te horen wat uw bedrijf bijzonder maakt. En breng dit graag samen met u onder de aandacht. Met foto’s die inspireren en verbinden, waardoor klanten langer blijven. Zodat niet alleen uw eerste indruk goed is, maar u een blijvende indruk achterlaat.

Met vriendelijke groet,

Baudewijn Neumann

IMG_0448